Політика конфіденційності

Згідно Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно Політики конфіденційності в поняття “особистої інформації” входить інформація, або частина інформації, котра дозволяє Вас ідентифікувати. Як правило сюди входить ім’я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, може також входити така інформація, як IP-адреса. Такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від Вас, наприклад, при реєстрації на сайті, наданні контактних даних, інформації отриманої із банківської картки або платежів, а також іншу особисту інформацію, яку Ви добровільно надали нам.

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами; в зв’язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві

Дана Політика конфіденційності персональних даних діє відносно всієї інформації, яку Інтернет-магазин ViTime може отримати про Користувача  під час використання ресурсу або іншим способом.

Використання Користувачем сайту Інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання Сайту Інтернет-магазину.

Дана Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину vitime.com.ua. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті Інтернет-магазину.

Адміністрація сайту не перевіряє правдивість персональних даних, що надаються Користувачем сайту Інтернет-магазину.

1. Визначення термінів

У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

«Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту)» – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені ФОП Дворак Я.С., які організовують і (або) здійснює обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

«Персональні дані» – будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно певного або визначається фізичній особі (суб’єкту персональних даних).

«Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

«Конфіденційність персональних даних» – обов’язкове для дотримання Адміністратором або іншим хто отримав доступ до персональних даних з вимогою не допускати їх поширення без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

«Користувач сайту Інтернет-магазину (далі Користувач)» – особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.

«Cookies» – невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту. «IP-адреса» – унікальний мережеву адресу вузла в комп’ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Адміністрація сайту отримує, збирає і зберігає будь-яку інформацію, яку Користувач вводить на Сайті або надаєте будь-яким іншим способом. Крім того, Адміністрація сайту збирає IP-адреса, що використовується для підключення вашого комп’ютера до інтернету; логін; адреса ел. пошти; пароль; інформацію про комп’ютер і підключення; а також історію покупок.  Адміністрація сайту використовує програмні інструменти для вимірювання та збору інформації про сеанс, включаючи час відгуку сторінки, тривалість відвідин певних сторінок, інформацію про взаємодію зі сторінкою і методи, використовувані для перегляду інформації поза сторінки. 

Адміністрація сайту також збираємо особисту інформацію (включаючи ім’я, адресу ел. Пошти, пароль, канали зв’язку); платіжні дані (включаючи інформацію про банківську карту), коментарі, відгуки, огляди товарів, рекомендації та особистий профіль.

Вся інформація збирається «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Користувача буде використовуватися Адміністрацією сайту. Ціль використання

Для надання послуг та управління ними;

Для надання Користувачам допомоги і технічної підтримки;

Щоб мати можливість відправляти Користувачам загальні або персоналізовані повідомлення та рекламні повідомлення;

Для створення агрегованих статистичних даних та іншої агрегованої інформації неособистого характеру, яку Адміністрація сайту або ділові партнери можемо використовувати для надання та поліпшення послуг;

Для дотримання чинних законів і регламентів.

4. Умови надання доступу до бази даних

Адміністрація сайту  не передає персональні дані третім особам, за винятком випадків, передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з даною Політикою конфіденційності, надає право Адміністрації сайту розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають Сайту послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги сайту і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно: за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані.

5. Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Якщо Користувач більше не хоче, щоб Адміністрація сайту обробляла дані абоКористувач хоче отримати доступ, виправити, змінити або видалити будь-яку наявну в Адміністратора сайту особисту інформаціюповинен повідомити про це за адресою info@vitime.com.ua або надіслати лист за адресою: м.Київ, пр-т Повітрофлотський, 66.

6. Захист інформації, що збирається

Адміністрація сайту вживає всі необхідні заходи для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

7. Зміни в політиці конфіденційності

Адміністрація сайту залишає за собою право змінювати цю політику конфіденційності в будь-який час, тому вам слід регулярно її переглядати. Зміни та пояснення набирають чинності відразу ж після їх публікації на сайті. 

8. Відповідальність сторін

Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:

Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.

Була розголошена за згодою Користувача. Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту vitime.com.ua він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності й діє доти, доки на сайті vitime.com.ua зберігається будь-яка інформація про Користувача, у тому числі й персональні дані.